قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

داغ میناب تازه شد؛ بقایای پیکر ۳۴ شهید دانش آموز در خاک آرام گرفت 

بندرعباس- بقایای پیکر ۳۴ شهید دانش آموز در گلزار شهدای میناب آرام گرفت تا باری دیگر جنایت آمریکا را به همه یادآور شود.
 داغ میناب تازه شد؛ بقایای پیکر ۳۴ شهید دانش آموز در خاک آرام گرفت 



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پالایش نفت بندرعباس فاتح شهرآورد فوتسال هرمزگان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، نخستین شهرآورد فوتسال هرمزگان در فصل جدید لیگ برتر فوتسال کشور، امشب از ساعت 19 در سالن اروند بندرعباس برگزار شد و پالایش نفت بندرعباس موفق شد با ارائه نمایشی بهتر، فولاد هرمزگان را از پیش رو بردارد.

در این دیدار، محمدحسین بازیار و امیر خون‌جهان برای پالایش نفت بندرعباس گلزنی کردند تا شاگردان علیرضا افضل نخستین سه امتیاز فصل را با پیروزی 2 بر صفر در این رقابت استانی به دست آورند.

پالایش نفت بندرعباس با این پیروزی و کسب سه امتیاز، در پایان هفته نخست در رده دوم جدول لیگ برتر فوتسال قرار گرفت؛ جایگاهی که می‌تواند شروع امیدوارکننده‌ای برای تیم تازه‌متولی شده پالایش نفت با هدایت افضل باشد.

در سوی مقابل، فولاد هرمزگان که فصل گذشته را با قرار گرفتن در رتبه ششم جدول به پایان رسانده بود، در نخستین مسابقه فصل جدید مغلوب هم‌استانی خود شد و در پایان هفته اول در رده سیزدهم جدول ایستاد.

فولاد هرمزگان در فصل جدید همچنان با هدایت علی امیری به میدان می‌رود و در ادامه رقابت‌ها به دنبال جبران این شکست و بهبود جایگاه خود در جدول خواهد بود.

این پیروزی برای پالایش نفت بندرعباس از آن جهت اهمیت بیشتری دارد که دو نماینده هرمزگان فصل گذشته به ترتیب در رتبه‌های ششم و هشتم جدول قرار گرفته بودند و هر دو تیم در فصل جدید با هدف حضور در جمع تیم‌های بالای جدول پا به رقابت‌ها گذاشته‌اند.

انتهای پیام/864  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرواز مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان برقرار می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کاظم توسلی از اضافه‌شدن دو مسیر پروازی جدید به شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس خبر داد و اظهار داشت: پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان در برنامه پروازی این فرودگاه قرار گرفته است.

وی افزود: پرواز مسیر بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده برقرار خواهد شد و مسافران می‌توانند از این مسیرهای مستقیم برای تردد میان جنوب و شمال کشور استفاده کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به مقصدهای فعلی پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس گفت: در حال حاضر از این فرودگاه به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز انجام می‌شود و با اضافه‌شدن دو مقصد رشت و گرگان، شبکه پروازی بندرعباس توسعه پیدا می‌کند.

توسلی ادامه داد: برقراری پروازهای مستقیم به استان‌های شمالی، علاوه بر افزایش دسترسی هوایی مسافران، می‌تواند زمینه تقویت ارتباطات میان هرمزگان و استان‌های گیلان و گلستان را در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی و تجاری فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه مسیرهای پروازی و ایجاد ارتباط مستقیم میان مراکز مختلف کشور، یکی از عوامل مؤثر در تسهیل تردد مسافران و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان هرمزگان است.

انتهای پیام/864  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سفر وزیر جهاد کشاورزی به هرمزگان باید گره‌گشا باشد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احمد مرادی عصر پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی در هرمزگان فرصت ارزشمندی است و انتظار می‌رود این سفر دستاوردهای ملموس و مشخصی برای مردم استان داشته باشد.

وی با اشاره به گستردگی حوزه مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در بخش‌های کشاورزی، دامداری و شیلات افزود: مطالبات و مشکلات استان از سوی استاندار، نماینده ولی‌فقیه و نمایندگان مجلس مطرح شده و وزیر نیز در جریان مسائل هرمزگان قرار دارد؛ بنابراین انتظار داریم برای مطالبات مهم استان تصمیم‌های عملیاتی و مؤثر اتخاذ شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس یکی از مطالبات مهم استان را احیای مرکز تحقیقات کشاورزی حاجی‌آباد عنوان کرد و گفت: این مرکز با بیش از 150 هکتار زمین از ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقات و توسعه کشاورزی برخوردار است، اما اکنون از ظرفیت آن به‌درستی استفاده نمی‌شود و نیازمند دستور و پیگیری جدی وزارت جهاد کشاورزی است.

مرادی همچنین با اشاره به سد زاکین اظهار کرد: این پروژه حدود 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما سال‌هاست تنها 2 درصد از عملیات آن باقی مانده و به بهره‌برداری نرسیده است.

وی تکمیل سد زاکین را در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی مؤثر دانست و خواستار تأمین اعتبار لازم برای اتمام و بهره‌برداری از این پروژه شد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس همچنین بر ضرورت تداوم حمایت از پروژه‌های سدهای آبخیزداری استان تأکید کرد و گفت: سال گذشته با همکاری استانداری و استفاده از اعتبارات وزارت نفت، منابعی برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص یافت و انتظار می‌رود روند تأمین اعتبار برای تکمیل طرح‌های آغازشده ادامه پیدا کند.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اقدامات دولت در تأمین کالاهای اساسی هرمزگان در جریان جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: با مدیریت استاندار و تلاش مجموعه دولت، در آن مقطع کمبود جدی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استان ایجاد نشد.

وی در پایان بر ضرورت رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان هرمزگان در حوزه صادرات و واردات تأکید کرد و خواستار حمایت دولت و دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع فعالیت بخش خصوصی استان شد.

انتهای پیام/864  




 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.